Regler for brug

af DcH Aakirkebys træningsplads, Hegnedevejen 21, 3720 AakirkebyParkering

Helst i gården eller langs Hegnedevejen. Hunden SKAL altid være i fast line, når den tages ud af/sættes ind i bilen. Sørg endvidere for at orientere dig om trafikken, inden du åbner bildøren – der køres med store maskiner og generelt meget stærkt på denne strækning!

Toilet

Udendørskabine

AnkomstNår du møder frem så sørg for at din hund bærer fast halsbånd eller sele. Vi træner ikke i halv eller hel kvæl halsbånd, ej heller flexline.

Gå ind med dit træningsudstyr og anbring det i kanten af træningsområdet med god afstand til andet træningsudstyr/andre hundefører. Vente med at hente din hund til alle hunde fra forrige hold sidder i bilerne. Hunden skal føres i line under træningen, med mindre den er under kontrol eller det kræves i en øvelse. Hent din hund og gå stille og roligt ind på træningspladsen. Vis hensyn til andre hunde, gå i bløde buer og afled din hund, hvis der er behov for det (f.eks. hvis en anden hund bliver utryg ved din hund). Lad kun din hund hilse på andre hunde, hvis du har spurgt om lov OG din hund kan hilse høfligt på en fremmed hund.

Luftning

Hunden skal være luftet godt af inden fremmøde eller langs yderkanten af træningsområdet. Brug høm-høm poser og saml ALTID op efter din hund. Det er forbud at strinte op ad bygninger og inventar/udstyr. Skulle der ske et uheld, så hent desinfektionsvæske i hundehuset.

Affald

Høm-høm poser placeres i hvid spand ved hvid dør ind til Hundehuset. Øvrigt affald bedes du så vidt muligt tage med hjem.

Hjertestarter      Nærmeste hjertestarter findes ved:

Dagli'Brugsen Pedersker, Pedersker Hovedgade 58, 3720 Aakirkeby

Hjertestarteren hænger på højre side af indgangspartiet til Dagli'Brugsen.

Baner

Indhegnet bane 1, stor bane 2 og lys bane 3, spormark og Hundehuset.

Adgang

Du har kun adgang til træningspladsen i det tidsrum dit hold afholdes. Der er ikke adgang for hunde med smitsom sygdom, som f.eks. kennelhoste eller diarré.

Ansvar

Al træning forgår for egen regning og risiko. Hunden skal være vaccineret.

Akut kontakt

Formand Mai-Britt Lindevang, Hegnedevejen 21, 3720 Aakirkeby, telefon 25614981.

SalgVi har i Hundehuset et salg af Olivers træningsgodbidder i mange forskellige varianter samt forskellige knasposer. Vi sælger også lidt forskelligt træningsudstyr, se prisliste i Hundehuset. Spørg ved interesse. Betaling: kontant eller på Mobilepay 25614981.


 


 

Nyheder

Sponsorer